kptny

Hvordan identificerer man kvalitetsstyringsproblemerne ved stenplastkompositgulve?

1. Efterspørgslen efter varer kan ikke sætte tilbuddet i første række, fordi prisen generelt er relateret til kvaliteten.Mange amatørkunder spørger kun om prisen på stenplastikgulve først og derefter kvaliteten, idet de tænker, at så længe det er stenplastgulve, og det altid kan bruges.Dette giver skrupelløse købmænd mulighed for at drage fordel af lave priser for at tiltrække kunder.Kunder vil hurtigt finde kvalitetsproblemer, men generelt er sådanne produkter ikke garanteret, hvilket resulterer i unødvendigt tab af kundeservice.De vigtigste råmaterialer til SPC-gulve er polyvinylchlorid og stenpulver.Polyvinylchlorid er en miljøvenlig og ikke-giftig vedvarende ressource ved stuetemperatur.Stenpulver er et naturmateriale uden formaldehyd, hvilket er mere miljøvenligt.Detsten plast komposit gulv produktionslinjeer et meget brugt udstyr i byggematerialeindustrien.Stenplastkompositgulvet kaldes også sten-plast gulvfliser.Det formelle navn skal være "PVC vinylgulv".Det er en ny type gulv udviklet af højkvalitets, højteknologisk forskning og udvikling.Dekorationsmaterialet bruger naturligt marmorpulver til at danne et solidt basislag med høj tæthed og høj fibernetværksstruktur, og overfladen er dækket med et super slidbestandigt polymer PVC slidbestandigt lag, som behandles gennem hundredvis af procedurer.

2. Ifølge den aktuelle analyse af udviklingsstatus for produkterne af stenplastgulve og onlinesalg af gulvfirmaer er tilbudsprisen ikke så billig som flere forskningsstatusser: A. Brug nogle bløde og tynde materialer til at lave gulvet nå den laveste industristandard og nå et normalt niveau Kravene til bæreevne;B. Nogle slagg eller andre relaterede urenheder er fyldt i basismaterialet.På grund af det dårlige layout vil der falde urenhedsblokke eller slagg ud ved skæring, hvilket ikke kun vil gøre gulvet blødt, men også deformeres simpelthen og ikke kan nå belastningen direkte.Efterspørgsel;C. Brug en række lim, fordi der er et problem med lim af god kvalitet og den generelle brug af lim, der er en uundgåelig prisforskel, en sådan operation får gulvfineren til at boble og udhule og revne;D. Brug af brandsikker plade eller for tynd generelt som finer, kan den brandsikre plade ikke opnå antistatisk og slidstyrke, og den er meget enkel og revnet;E. Det mest let oversete punkt af kunderne, gulvtilbehøret er generelt ikke-standard tilbehør, beslagene og bjælkerne er useriøse, og hele kroppen er dannet efter beskyttelsesanordningen Den er blød og der er risiko for at falde.

SPC-gulvproduktionslinjen leveret af KEPT INDUSTRY giver også kunderne løsninger, der hjælper kunderne med at bruge industristandardmaterialer for at opnå stabil kvalitet og effektiv omkostningskontrol.

Kontakt os venligst for forespørgsel vedrEIR OnlineSPCGulvfremstillingsmaskine, vil vores salg levere det bedste tilbud på linjer eller løsning.

001-SPC-Gulvekvalitet


Posttid: 2021-03-05